Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ ПА-ВЕНСКУ

    -буйныя зялёныя яблыкі - 4 шт.

    -цукровая пудра для прысыпкі - 50 г

    -цёртая цэдра апельсіна - 1 ст. л.

    -варэнне малінавае густое - 4 ст. л.

    -грэцкія арэхі здробненыя - 2 ст. л.

     

    Крок 1

    Яблыкі вымыць.

    Зрэзаць верхавіну (прыкладна 2 см),

    гарбатнай лыжкай акуратна выдаліць асяродак.

    На лупіне кожнага яблыка зрабіць відэльцам некалькі праколаў

    (дзякуючы гэтаму яблыкі пры запеканні не зморшчацца).

    Варэнне змяшаць з цэдрай і арэхамі.

    Нафаршаваць яблыкі атрыманай сумессю,

    паставіць у глыбокую вогнетрывалую форму.

    Наліць на дно формы 2-3 ст. л. вады, накрыць вечкам

    і рыхтаваць на невялікім агні 10-12 хвілін.

    Крок 2

    Прысыпаць яблыкі цукровай пудрай

    і паставіць у загадзя разагрэтую да 220 гр.С духоўку на 5 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 294 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar