Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ СМАЖАНЫЯ Ў ЦЕСЦЕ

    -2 яблыка

    -1 яйка

    -2 ст. лыжкі малака

    -1 г. лыжка смятаны

    -1 дробка солі

    -1 ст. лыжка топленага малака

    -1/2 г. лыжкі цукру

    -2 ст. лыжкі мукі

    -1 г. лыжка цукровай пудры

     

    Яблыкі прамыць, выняць асяродак з насеннем і зрэзаць скурку.

    Затым нарэзаць роўнымі кружочкамі таўшчынёй каля 0,5 см,

    пакласці ў неакісляючыйся посуд і засыпаць цукровым пяском.

    Прыгатаваць вадкае цеста (кляр).

    Для гэтага ў яечныя жаўткі пакласці цукровы пясок, соль, смятану,

    ўсыпаць муку, старанна перамяшаць, дадаць малако,

    увесці ўзбітыя ў густую пену яечныя бялкі і зноў акуратна перамяшаць.

    Кружок яблыка насекчы на відэлец і апусціць у цеста,

    а затым хутка перакласці ў посуд з разагрэтым тлушчам.

    Абсмажваць, пакуль яблыкі не стануць залацістымі

    (калі пасля смажання яблыкі апынуцца цвёрдымі,

    паставіць іх на 5 хвілін у гарачую духавую шафу).

    Гатовыя яблыкі пакласці на талерку і пасыпаць цукровай пудрай

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 279 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar