Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў МАННЫМ СУФЛЕ

    Для суфле:

    -яйка - 4 шт.

    -некалькі кропель цытрынавага соку

    -малако - 500 мл

    -цукар - 80 г

    -цукровая пудра для прысыпкі

    -крупа манная - 70 г

    -разынкі - 70 г

    -масла сметанкавае - 2 ст. л.

    Для яблыкаў:

    -яблыкі - 3 ці 4 шт.

    -цукар - 60 г

    -масла сметанкавае - 60 г

     

    Крок 1

    Яблыкі вымыць, абсушыць.

    Вышмараваць кожнае растопленым сметанкавым маслам

    і абкачаць у цукры.

    Змясціць у форму для запекання

    і паставіць у разагрэтую да 170 °С духоўку на 25-30 хвілін.

    Яблыкі павінны стаць мяккімі, але захаваць форму.

    Крок 2

    Тым часам прыгатаваць суфле.

    Малако закіпяціць, паменшыць агонь і дадаць 60 г цукру,

    манныя крупы і разынкі.

    Варыць, памешваючы, 3 хвіліны.

    Пераліць у вялікую міску і адставіць на 3 хвіліны.

    Крок 3

    Адлучыць жаўткі ад бялкоў.

    У чыстым посудзе ўзбіць бялкі з цытрынавым сокам

    і пакінутым цукрам у моцную пену.

    Крок 4

    У манную сумесь увесці яечныя жаўткі, перамяшаць.

    Затым увесці 1/3 узбітых бялкоў, перамяшаць.

    Акуратна ўвесці пакінутыя бялкі,

    асцярожна змешваючы драўлянай лапаткай.

    Крок 5

    Перакласці прыгатаваную сумесь

    у змазаную маслам форму для запекання.

    Акуратна апусціць у яе яблыкі.

    Крок 6

    Пасыпаць цукровай пудрай

    і паставіць у разагрэтую да 190 °С духоўку на 25 хвілін.

    Падаваць адразу ж.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 328 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar