Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ, ЗАПЕЧАНЫЯ З ВАНІЛЬНЫМ СОУСАМ

    - 4 яблыка;

    - 50 г молатага фундука;

    - 4 г. лыжкі варэння;

    - 50 г разынак;

    - 4 ст. лыжкі сухога белага віна;

    - 500 мл малака;

    - 1 пакуначак ванільнага цукру;

    - 2 ст. лыжкі цукру;

    - пакуначак ванільнага соусу (можна купіць гатовы соус,

    і тады малако нам не спатрэбіцца).

     

    Ванільны соус, выкарыстоўваючы для запечаных яблыкаў,

    можна паспрабаваць прыгатаваць самастойна.

    Для гэтага ў ёмістасць, прыдатную для выкарыстання

    ў мікрахвалевай печы, наліваем малако.

    Дадаем туды цукар і адмысловы парашок для соусу.

    Усё змешваем, пасля чаго адпраўляем будучы соус у печ

    прыкладна хвілін на 5.

    Тым часам з яблыкаў, у якіх выразана ўнутраная частка,

    але напалову плады не разразаем.

    Молаты фундук змешваем з разынкамі і варэннем,

    пасля чаго гэтай сумессю фаршуем яблыкі.

    Выкладваем іх у форму для выпечкі,

    паліваем усё сумессю з белага віна і цытрынавага соку.

    Рыхтуем яблыкі ў мікрахвалевай печы ці ў духоўцы хвілін 7-8.

    Пасля гэтага паліваем запечаныя яблыкі ванільным соусам

    і падаём іх да стала!

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 315 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar