Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ПЕЧАНЫЯ ЯБЛЫЧНЫЯ ЛОДАЧКІ

    -3 яблыка;

    -100 мл малака;

    -1 г. л. какава;

    -1 г. л. крухмалу;

    -1 жаўток;

    -1/3 г. л. карыцы;

    -3 ст. л. цукру;

    -30 г сметанкавага масла.

     

    Яблыкі мыем і разразаем напалову ўздоўж -

    у вас павінны атрымацца дзве аднолькавыя часткі.

    Вымаем насенне і перагародкі, выкладваем на бляху.

    Ставім запякацца ў разагрэтую да 200 градусаў духоўку

    прыкладна на 15 хвілін.

    За гэты час крухмал змешваем з цукрам, карыцай, какава і крухмалам,

    дадаем жаўток і заліваем гарачым малаком.

    Дадаем масла, змешваем і даводзім да кіпення.

    Дастаём форму з яблыкамі, напаўняем крэмам

    і запякаем яшчэ 10 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 311 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar