Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ПЕКІНСКІЯ ЯБЛЫКІ

    Для асновы:

    -4 яблыка

    -130 г пшанічнай мукі

    -1 яйка

    -0,5 шклянкі вады

    Для сіропу:

    -1 ст. лыжка алею

    -6 ст. лыжак карычневага цукру

    -2 ст. лыжкі залацістага сіропу

    -2 ст. лыжкі халоднай вады

     

    Ў вялікай місцы замясіць крутое цеста з вады, мукі і яйкаў.

    Ачысціць ад лупіны і нарэзаць яблыкі, выдаліўшы асяродак.

    Памачыць кожную дольку ў цеста

    і смажыць у фрыцюры 3 хвіліны да падрумяньвання.

    Шумоўкай дастаць яблыкі, перакласці іх на паперу і даць абсохнуць.

    Каб прыгатаваць сіроп, нагрэць у маленькай патэльні масла, ваду

    і цукар, памешваючы, пакуль цукар не растворыцца.

    Уварваць на павольным агні на працягу 5 хвілін,

    увесь час памешваючы.

    Ўліць залацісты сіроп і кіпяціць яшчэ 5-10 хвілін да глейкага стану.

    Зменшыць агонь да мінімуму.

    Памачыць кожную лустачку яблыка спачатку ў сіроп,

    а затым на некалькі секунд у халодную ваду.

    Выкласці на талерку і адразу ж падаваць на стол.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (09.12.2014)
    Праглядаў: 345 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar