Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    РЭЙНСКІЯ ВІННЫЯ ЯБЛЫКІ

    -невялікія яблыкі - 8 шт.

    -грэцкія арэхі – 60 г

    -разынкі - 6 ст.л.

    -молатая карыца - 2 г.л.

    -некалькі кропель міндальнага алею (можна і без)

    -маргарын - 1 г.л.

    -цукар - 1 г.л.

    -вінаград – 300 г

    -сухое белае віно - 200 мл

    -вінаградны сок - 200 мл.

     

    Яблыкі вымыць, выняць асяродак.

    Для гэтага зразаюць верх (дзе хвосцік), яго (верх) не выкідвайце,

    ім хораша накрыць начынены яблык перад тым, як ставіць у духоўку.

    І выразаць нажом адтуліну ўсярэдзіне яблыка, паспрабуйце, каб яно

    пры гэтым не развалілася, г.зн. сценкі не трэба рабіць вельмі тонкімі.

    Арэхі здрабніць, змяшаць з разынкамі, карыцай, міндальным маслам

    і маргарынам, дадаць да сумесі цукар.

    Яблыкі выкласці ў форму

    і напоўніць кожнае прыгатаванай арэхава-разынкавай масай.

    Вінаград памыць, разрэзаць напалову,

    пажадана дастаць костачкі і пакласці ў форму да яблыкаў.

    Затым заліць яблыкі віном і вінаградным сокам

    і паставіць форму ў нагрэтую да 175 С духоўку.

    Пякчы прыкладна 30-40 хвілін.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (05.12.2014)
    Праглядаў: 370 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar