Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    БЕЛЫ ХАЛАДЗЕЦ

    -свіная скурка -2 кг,

    -шыйнае цялячае мяса ці грудзінка -2 кг,

    -мякаць свіной галавы -1 кг,

    -чорны перац -10 г,

    -духмяны перац -10 г,

    -мушкатавы арэх -1.

     

    Свіную скурку вымочваюць у халоднай вадзе 2 - 3 гадзіны, кладуць у сіта ці карзінку, якую змяшчаюць у посуд для варэння. На скурку кладуць трохі цыбулі, салеры, морквы, пятрушкі, парэя, 3 - 4 лаўровых ліста і палову-цытрыны. Затым дадаюць цялячае мяса і мякаць галавы. Сыравіну і зеляніну вараць да поўнай гатовасці. Затым сіта ці карзінку вымаюць і звараныя прадукты адцэджваюць. Булён працэджваюць праз дробнае сіта ці кавалак тканіны. Звараныя прадукты наразаюць на дробныя кавалачкі, змешваюць з рэзкімі затаўкамі і набіваюць у цялячыя ці свіныя бурбалкі, якія вараць 30 - 60 мін, астуджаюць і прасуюць.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 298 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar