Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    БУЖАНІНА З КВАСАМ

    -1 кг свініны (мякаць задняй нагі)

    -0,5 л квасу хлебнага

    -1 цыбуліна

    -16-20 бульбін

    -2-3 долькі часныку

    -7 ст. лыжак сала свінога растопленага

    -лаўровы ліст

    -чырвоны струкавы перац

    -гваздзічка

    -соль

    -зеляніна пятрушкі - па густу.

     

    Свініну пакласці ў керамічны ці эмаляваны посуд, дадаць лаўровы ліст, чырвоны струкавы перац, гваздзічку, нарэзаную кольцамі рэпчатую цыбулю, заліць хлебным квасам і на двое сутак паставіць у халоднае месца. Затым свініну абсушыць сурвэткай, вышмараваць часныком, расцёртым з соллю, пакласці на бляху, абкласці цэлымі вычышчанымі бульбінамі, паліць растопленым свіным салам і смажыць у духавой шафе на працягу 50 хвілін. Свініну і бульбу трэба перыядычна перагортваць і паліваць тлушчам і сокам. Гатовыя свініну і бульбу зняць з бляхі, а пакінуты сок выліць у рондальчык, дадаць трохі квасу, якім залівалася свініна, давесці да кіпення і працадзіць. Перад падачай на стол свініну нарэзаць тонкімі лустачкамі, раскласці на разагрэтую талерку, паліць растопленым сметанкавым маслам і ўпрыгожыць зелянінай пятрушкі. Асобна падаць гарачы мясны сок, смажаную бульбу, агуркі, памідоры і зялёную салату.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (27.06.2014)
    Праглядаў: 315 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar