Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Закускі

    ФАРШМАК З КАПУСТЫ

    -капуста – 200 г

    -хлеб жытні – 20 г

    -цыбуля рэпчатая – 30 г

    -памідоры – 60 г

    -яйка - 1 шт.

    -яблыкі – 100 г

    -алей

    -воцат - па густу,

    -перац - па густу,

    -соль - па густу.

     

    Качан капусты (без храпкі) разрэзаць на чатыры часткі і адварыць у падсоленай вадзе. Астудзіўшы, адціснуць і разам з хлебам, цыбуляй, памідорамі (без скуркі) прапусціць праз мясасечку, дадаўшы сечаныя крутыя яйкі і здробненыя на буйнай тарцы кіслыя яблыкі, заправіць алеем, соллю, молатым перцам, воцатам. Масу перамяшаць, пакласці ў салатнік і ўпрыгожыць свежымі памідорамі і агуркамі.

    Катэгорыя: Закускі | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 308 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar