Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ХЛЕБНАЯ ЗАПЯКАНКА

    -буханка чэрствага белага хлеба

    -яйка - 7 шт

    -малако - 1 л

    -гарчыца - 2 ст.л.

    -нацёрты сыр (пармезан ці чэддэр) - 2 шклянкі

    -вяндліна, ці кумпячкі, ці курыца - 300 г

    -палоскі бекону - 6-8 шт

    -шампіньёны - 300 г

    -кансерваваныя памідоры без скуры - 1,5-2 шклянкі

    -соль,

    -перац

    -алей

    -жменя сухой рэзкай травы (у французскім ці італьянскім стылі)

     

    1. Хлеб наразаем невялікімі кубікамі і ўкладваем ў форму

    2. Рыхтуем заліванне. Яйкі ўзбіваем з соллю і гарчыцай

    3. Паступова дадаем малако

    4. Кладзем жменю сухой духмянай травы

    5. Насычаем хлеб паловай залівання і пакідаем яго брыняць на 15 хвілін.

    6. Бекон дробна наразаем і падсмажваем

    7. Тым часам наразаем вяндліну кубікамі, а шампіньёны - тонкімі пласцінкамі

    8. Выкладваем на талерку скваркі бекону, а ў вытапіўшымся тлушчу падсмажваем шампіньёны

    9. Усё ўкладваем маляўнічымі пластамі. На набракшы хлеб - палову сыра і шампіньёны

    10. Пасыпаем ўсё скваркамі бекону. Зверху - кубікі вяндліны

    11. На вяндліну - памідоры. На памідоры - пакінуты сыр

    12. Дадаем другую палову залівання

    13. Шчыльна зачыняем форму фальгой і ставім на 30-40 хвілін у духоўку, нагрэтую да 170-180 градусаў

    14. Потым фальгу трэба зняць, павялічыць тэмпературу да 200 градусаў і запякаць яшчэ 10-15 хвілін.

    15. І нарэшце, хутка раскладваем па талерках

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 377 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar