Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    МАКАРОННАЯ ЗАПЯКАНКА З ІНДЫЧКАЙ

    -500 г макарон у выглядзе спіралек

    -соль

    -400 г шампіньёнаў

    -2 памідора

    -300 г зялёнага гарошку глыбокай замарозкі

    -500 г паляндвіцы грудкі індычкі

    -3 стал. лыжкі алею

    -перац

    -1 пучок пятрушкі

    -250 г тлустай смятаны

    -250 г цёртага сыра эмменталь

     

    1. Варыць макароны ў кіпячай падсоленай вадзе каля 5 хвілін. Перакласці ў сіта і даць сцячы.

    2. Шампіньёны пачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Памідоры памыць і нарэзаць буйнымі кубікамі. Тое і іншае змяшаць з макаронамі і гарошкам. Нагрэць духоўку да 200'.

    3, Спаласнуць грудку індычкі халоднай вадой. абцерці насуха і нарэзаць кубікамі. З усіх бакоў абсмажыць у гарачым алеі каля 7 хвілін. Пасаліць, паперчыць і змяшаць з макароннай сумессю.

    4. Пятрушку памыць, атрэсці ад вады і дробна нарэзаць. Змяшаць са смятанай, цёртым сырам і макароннай масай. Заправіць спецыямі. Перакласці запяканку ў старанна прамасленую форму. Запякаць у духоўцы каля 30 хвілін.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 379 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar