Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА З ГРУШАМІ

    -грушы - 2 шт.

    -рыс (адвараны) – 250 г

    -масла сметанкавае – 70 г

    -арэхі грэцкія – 60 г

    -яйка - 2 шт.

    -цукар – 150 г

    -джэм абрыкосавы – 100 г

    -мука пшанічная – 20 г

    -цытрына - 1/3 шт.

     

    Прамыты рыс усыпаць у кіпячую ваду ў суадносінах 1:6 і адварыць да гатовасці. Адвараны рыс астудзіць. Грэцкія арэхі здрабніць блендэрам. Сметанкавае масла растапіць на вадзяной лазні.

    Змяшаць усе падрыхтаваныя інгрэдыенты. Грушы ачысціць, выразаўшы асяродак, нарэзаць мякаць лустачкамі. Адціснуўшы цытрынавы сок, апырскаць грушы, каб не пацямнелі.

    Джэм размалоць у блендэры, дадаўшы трохі цукру. Змазаную форму для выпечкі прысыпаць мукой. Выкласці на дно формы палову рысавай масы.

    Выклаўшы зверху грушы, злёгку прысыпаць іх цукрам. Затым выкласці джэм і пакінуты рыс. Адлучыўшы бялкі ад жаўткоў, расцерці жаўткі з пакінутым цукрам.

    Бялкі ўзбіць у шчыльную пену і акуратна змяшаць з жаўтковай масай. Выліць сумесь у форму і паставіць яе ў духоўку.

    Выпякаць пірог пры 200 С да залацістай скарыначкі. Выкласці гатовы пірог на талерку і падаваць да стала.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 325 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar