Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    РЫСАВАЯ ЗАПЯКАНКА З РАЗЫНКАМІ І

    - 1,5 шклянкі рысу,

    -1 шклянка вады,

    - 3 шклянкі малака,

    - 3 ст. лыжкі сметанкавага масла (ці маргарыну),

    - соль,

    - 1,5 ст. лыжкі мукі,

    - 3 яйкі,

    - 0,5 шклянкі цукру,

    - ванільны цукар (ванілін),

    - 1 шклянка разынак;

    - сметанкавае масла для формы,

    -молатыя сухары для формы.

     

    Рыс некалькі разоў прамыць, даць вадзе сцячы, усыпаць у кіпячую ваду з малаком (2 шклянкі), дадаць 1 сталовую лыжку масла (маргарыну), соль, перамяшаць.

    Калі вада выкіпіць, загарнуць рондаль у газеты і коўдру. Астатняе масла растапіць, усыпаць муку, падсмажыць, развёўшы пакінутым (1 шклянка) халодным малаком і, памешваючы, закіпяціць.

    Жаўткі расцерці з цукрам і ванільным цукрам (ванілінам), дадаць халодны рыс, мучную запраўку, вымытыя разынкі, перамяшаць. Бялкі ўзбіць у густую пену, перамяшаць з масай.

    Форму смазаць маслам, пасыпаць сухарамі і напоўніць масай. Паставіць у гарачую духоўку (200 градусаў) на 30 хвілін. Падаваць запяканку, пасыпаўшы цукрам з ваніллю.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (26.08.2014)
    Праглядаў: 344 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar