Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783 Паказана матэрыялаў: 7551-7600 |
Старонкі: « 1 2 ... 150 151 152 153 154 155 156 » |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У шклянку са сметанкавым марозівам пакласці нарэзаны ананас і ананасны сок. |
Пакласці ў куфель сметанкавае марозіва, дадаць ананасны сок, нарэзаны ананас. Заліць ліманадам. Не размешваць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
АЙС-КРЫМ - гэта смачны, пажыўны фруктова-ягадны напой, галоўнай складовай часткай якога з'яўляецца марозіва. Парадак падрыхтоўкі айс-крымаў. У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. Таму ўсе кампаненты павінны быць папярэдне астуджаны. Марозіва ў іх не змешваюць з іншымі кампанентамі. Падаюць айс-крымы з саломінкай і лыжачкай. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць сунічны сок, свежую спелую суніцу і заліць бярозавікам. |
Пакладзём у крэманку марозіва, джэм ці жэле малінавае і, не памешваючы, нальём бярозавік. Падаём адразу ж. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Спачатку ў куфель кладуць усе кампаненты, затым зверху кладуць сметанкавае марозіва. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Ў высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць грушавы сок, кансерваваную садавіну асарці і заліць чорнапарэчкавым морсам. |
Ў высокай шклянцы ці куфлі змяшаць астуджаную содавую ці мінеральную ваду і малінавы сіроп, дадаць марозіва. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
На дно шклянкі хайбол пакласці марозіва і наліць астуджаную содавую ці мінеральную ваду. Замест содавай вады можна выкарыстоўваць любы газаваны напой. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Вада газаваная Ў высокі куфель ці шклянка пакласці марозіва, уліць апельсінавы сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць газаванай вадой. Зверху - дробна нарэзаны апельсін. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Змяшаць астуджаны апельсінавы сок з содавай ці мінеральнай вадой (замест гэтай сумесі можна выкарыстоўваць напой "Фанта") |
Зверху кансерваваная ці замарожаная вішня ці трускаўка - 20 г У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. |
Ў высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць сунічны сок і спелую суніцу, заліць бярозавікам і, не размешваючы, падаць з гарбатнай лыжкай. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. |
Пакласці арэхавае марозіва ў куфель. Заліць гранатавым сокам і сіропам гваздзікавым. Не размешваць. |
У шклянку з шакаладным марозівам дадаць сіроп какавы і ўзбітыя сліўкі. Пасля гэтага ўсё заліць малаком. |
У шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць абрыкосавы сок, абрыкосы. Заліць яблычным морсам. |
У высокі куфель пакласці сметанкавае марозіва, заліць абрыкосавым сокам, затым яблычным, зверху пакласці нарэзаны долькамі абрыкос. |
У шклянку са сметанкавым марозівам пакласці абрыкосы, дадаць абрыкосавы сок. |
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. |
Моркву, капусту, рэпу, бульбу, кабачкі старанна вымыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі лустачкамі, заліць халоднай вадой і варыць пад вечкам на павольным агні да гатовасці. |
Плады прамыць, заліць гарачай вадой, кіпяціць 10 хвілін. Даць настаяцца і працадзіць. |
Сушоныя плады шыпшыны прамыць, апусціць у кіпячую ваду, пракіпяціць пад вечкам на слабым агні 10 хвілін |
Адвар шыпшыны, рэцэпт якога тут выкладзены, выдатная крыніца вітаміна C у зімовы перыяд. Адвар шыпшыны шырока выкарыстоўваецца ў медыцыне пры анеміі, пры прастудных і іншых захворваннях. |
1 гарбатную лыжку сухіх пладоў шыпшыны заварыць 1 шклянкай крутога кіпеню, паставіць на слабы агонь і награваць пад вечкам 15-20 хвілін. Настойваць 3 гадзіны, працадзіць праз падвойны пласт марлі. |
Свежыя ці сушоныя плады шыпшыны вымыць, пакласці ў эмаляваны посуд, зачыніць вечкам, адварыць. |
Сушоную чарніцу перабраць, адлучыць прымешкі, прамыць у халоднай вадзе. |
3 ст. лыжкі сухіх пладоў глогу заліць 0.5 л кіпеню, варыць на слабым агні 10 хвілін, настаяць 1-2 гадзіны і піць па 150 мл адвара перад ежай 3-4 разы ў дзень (апошні прыём перад сном). |
Высушанае лісце і пладаножкі вішні, кветкі бузіны - па 50 г, плады шыпшыны - 100 г змяшаць |
Злучыўшы разам 50 г высушаных пладаножак вішні, сушоных кветак святаянніка, |
Змяшайце ўсе інгрэдыенты і ўліце мёд, памешваючы лыжкай; пачакайце, пакуль мёд не растворыцца. Падавайце напой у высокіх шклянках з лёдам. |
Высушаныя грушы, яблыкі, ягады чарніцы, маліны заліць кіпенем, кіпяціць 20 хвілін, настойваць 2 гадзіны. Піць з мёдам. |
Высушаныя грушы, яблыкі, чарнасліў заліць кіпенем, кіпяціць 20 хвілін, настойваць 2 гадзіны. Піць з мёдам. |
|