Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 7551-7600
    Старонкі: « 1 2 ... 150 151 152 153 154 155 156 »

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку са сметанкавым марозівам пакласці нарэзаны ананас і ананасны сок.

    Напоі | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў куфель сметанкавае марозіва, дадаць ананасны сок, нарэзаны ананас. Заліць ліманадам. Не размешваць.

    Напоі | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    АЙС-КРЫМ - гэта смачны, пажыўны фруктова-ягадны напой, галоўнай складовай часткай якога з'яўляецца марозіва. Парадак падрыхтоўкі айс-крымаў. У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць. Таму ўсе кампаненты павінны быць папярэдне астуджаны. Марозіва ў іх не змешваюць з іншымі кампанентамі. Падаюць айс-крымы з саломінкай і лыжачкай.

    Напоі | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць сунічны сок, свежую спелую суніцу і заліць бярозавікам.

    Напоі | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Пакладзём у крэманку марозіва, джэм ці жэле малінавае і, не памешваючы, нальём бярозавік. Падаём адразу ж.

    Напоі | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Спачатку ў куфель кладуць усе кампаненты, затым зверху кладуць сметанкавае марозіва.

    Напоі | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць грушавы сок, кансерваваную садавіну асарці і заліць чорнапарэчкавым морсам.

    Напоі | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў высокай шклянцы ці куфлі змяшаць астуджаную содавую ці мінеральную ваду і малінавы сіроп, дадаць марозіва.

    Напоі | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    На дно шклянкі хайбол пакласці марозіва і наліць астуджаную содавую ці мінеральную ваду. Замест содавай вады можна выкарыстоўваць любы газаваны напой.

    Напоі | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
    Напоі | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Вада газаваная Ў высокі куфель ці шклянка пакласці марозіва, уліць апельсінавы сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць газаванай вадой. Зверху - дробна нарэзаны апельсін.

    Напоі | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць астуджаны апельсінавы сок з содавай ці мінеральнай вадой (замест гэтай сумесі можна выкарыстоўваць напой "Фанта")

    Напоі | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Зверху кансерваваная ці замарожаная вішня ці трускаўка - 20 г У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту.

    Напоі | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць сунічны сок і спелую суніцу, заліць бярозавікам і, не размешваючы, падаць з гарбатнай лыжкай.

    Напоі | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту.

    Напоі | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці арэхавае марозіва ў куфель. Заліць гранатавым сокам і сіропам гваздзікавым. Не размешваць.

    Напоі | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку з шакаладным марозівам дадаць сіроп какавы і ўзбітыя сліўкі. Пасля гэтага ўсё заліць малаком.

    Напоі | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць абрыкосавы сок, абрыкосы. Заліць яблычным морсам.

    Напоі | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель пакласці сметанкавае марозіва, заліць абрыкосавым сокам, затым яблычным, зверху пакласці нарэзаны долькамі абрыкос.

    Напоі | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку са сметанкавым марозівам пакласці абрыкосы, дадаць абрыкосавы сок.

    Напоі | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Моркву, капусту, рэпу, бульбу, кабачкі старанна вымыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі лустачкамі, заліць халоднай вадой і варыць пад вечкам на павольным агні да гатовасці.

    Напоі | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Плады прамыць, заліць гарачай вадой, кіпяціць 10 хвілін. Даць настаяцца і працадзіць.

    Напоі | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Сушоныя плады шыпшыны прамыць, апусціць у кіпячую ваду, пракіпяціць пад вечкам на слабым агні 10 хвілін

    Напоі | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Адвар шыпшыны, рэцэпт якога тут выкладзены, выдатная крыніца вітаміна C у зімовы перыяд. Адвар шыпшыны шырока выкарыстоўваецца ў медыцыне пры анеміі, пры прастудных і іншых захворваннях.

    Напоі | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    1 гарбатную лыжку сухіх пладоў шыпшыны заварыць 1 шклянкай крутога кіпеню, паставіць на слабы агонь і награваць пад вечкам 15-20 хвілін. Настойваць 3 гадзіны, працадзіць праз падвойны пласт марлі.

    Напоі | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя ці сушоныя плады шыпшыны вымыць, пакласці ў эмаляваны посуд, зачыніць вечкам, адварыць.

    Напоі | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Сушоную чарніцу перабраць, адлучыць прымешкі, прамыць у халоднай вадзе.

    Напоі | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    3 ст. лыжкі сухіх пладоў глогу заліць 0.5 л кіпеню, варыць на слабым агні 10 хвілін, настаяць 1-2 гадзіны і піць па 150 мл адвара перад ежай 3-4 разы ў дзень (апошні прыём перад сном).

    Напоі | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Высушанае лісце і пладаножкі вішні, кветкі бузіны - па 50 г, плады шыпшыны - 100 г змяшаць

    Напоі | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Злучыўшы разам 50 г высушаных пладаножак вішні, сушоных кветак святаянніка,

    Напоі | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце ўсе інгрэдыенты і ўліце мёд, памешваючы лыжкай; пачакайце, пакуль мёд не растворыцца. Падавайце напой у высокіх шклянках з лёдам.

    Напоі | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Высушаныя грушы, яблыкі, ягады чарніцы, маліны заліць кіпенем, кіпяціць 20 хвілін, настойваць 2 гадзіны. Піць з мёдам.

    Напоі | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Высушаныя грушы, яблыкі, чарнасліў заліць кіпенем, кіпяціць 20 хвілін, настойваць 2 гадзіны. Піць з мёдам.

    Напоі | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)