Спірт этылавы рэктыфікаваны з харчовай сыравіны вышэйшай ачысткі; вада пітная выпраўленая; натуральны фарбавальнік- колер, цукровы сіроп, мёд натуральны , морсы: шыпшыны, рабіны сушонай, чаромхі , курагі, разынак , каліны свяжай; настой праполісу; настой бальзама ( лісце і кветкі святаянніка, кедравы арэх, лісце мяты перачнай, шышкі хвоі, кветкі і лісце крапівы двухдомной , кветкі ліпы, мушкатавы арэх, бярозавыя почкі, верхавіны квітнеючых сцеблаў мацярдушкі звычайнай, корань аптэчнага дзягіля, корань дзівасіла, кветкі і лісце маці і мачахі, кара чарэшчатага дуба, ліст чорнай парэчкі, карыца, корань радыёлы ружовай, несаспелыя плады чорнага перцу); араматызатар ідэнтычны натуральнаму- ванілін , масла ружовае, масла міндальнае. Крыніца: http://club.radioscanner.ru/topic63-21.html
|