Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    КАКОСАВАЕ ПАРФЭ З МАНГА СОУСАМ

    -яйка (жаўток і бялок) - 2 шт.

    -цукровая пудра – 175 г

    -малібу (какосавы лікёр) - 3 ст.л.

    -сліўкі (для ўзбівання) - 400 мл для соусу з манга:

    -манга (вычышчаныя ад костачкі і лупіны) - 2 шт.

    -какос (сушоны, падсмажаны на сухой патэльні) - 2 ст.л.

     

    Вышмараваць маслам форму для кекса ёмістасцю 900 г і пакрыць харчовай плёнкай. Ўзбіць бялкі з дробкай солі ў моцную пену. Пакласці 125 г цукру ў рондаль з 4 ст. л вады і павольна награваць, каб цукар растварыўся. Калі цукар растворыцца, павялічыць агонь і кіпяціць 3 хвіліны. Не выключаючы міксера, тонкім струменьчыкам ўліць цукровы сіроп. Ўзбіваць на максімальнай хуткасці 5 хвілін, пакуль усё не астыне. У іншай місцы ўзбіць жаўткі з пакінутым цукрам. Дадаць лікёр. Ўзбіць сліўкі, пакуль яны не будуць трымаць форму. Акуратна змяшаць жаўткі са сліўкамі. Дадаць у сумесь бялкі. Пераліць сумесь у падрыхтаваную форму і разраўняць зверху. Пакласці манга ў кухонны камбайн і ўзбіць. Паліць пюрэ-мангам сумесь зверху і відэльцам стварыць мармуровы эфект. Пасыпаць какосам і замарозіць. Марозіць 3 гадзіны

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 234 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar