Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    КЛУБНІЧНА БАНАНАВАЕ ПАРФЭ

    -трускаўка - 250 грам

    -сліўкі высокай тлустасці - 250 мл

    -шакалад белы - 100 грам

    -яйка - дзве штукі. і для цеста - дзве штукі.

    -бананы - дзве штукі.

    -сок цытрынавы - тры сталовых лыжкі

    -цукровая пудра - адна сталовая лыжка

    -мука пшанічная - тры сталовых лыжкі

    -малако - 100 мл

    -ванільны цукар - дзве гарбатных лыжкі

    -масла топленае - адна сталовая лыжка

     

    Для цеста малако падагрэем, злучым з яйкамі, ванільным цукрам і соллю. Усыплем муку, размяшаем цеста да аднастайнай кансістэнцыі і пакінем на 30 хвілін, накрыўшы сурвэткай. Спячом блінцы, змазваючы патэльню топленым маслам. Шакалад растопім на вадзяной лазні. Бананы нарэжам кавалачкамі, зробім з іх пюрэ, дадаўшы цытрынавы сок. Яйка ўзаб'ём, дадзім шакалад і пюрэ, перамяшаем. Ягады нарэжам кавалачкамі, дадзім ў масу, увядзём ўзбітыя сліўкі і ўзаб'ём яшчэ раз. Прастакутную форму для кекса даўжынёй 30 см засцелем плёнкай і выкладзем палову блінцоў, на іх роўным пластом размяркуем фруктовую масу, зверху пакладзём другую палову блінцоў. Змесцім на 6 гадзін у маразільную камеру. Пры падачы парфэ нарэжам лустачкамі, пасыплем цукровай пудрай.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 216 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar