Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ "КАВАВАЕ ДРЭВА"

    -кавы растваральнай - 3 сталовых лыжкі

    -сліўкі густыя - 2 шклянкі

    -цукар - 100 грам

    -жаўткі яечныя - 4 штукі.

    -шакалад цёрты – 4 гарбатных лыжкі

     

    1 Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады.

    2 Цукар зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады, сварым сіроп, астудзім.

    3 Жаўткі ўзаб'ём на вадзяной лазні, змяшаем з прыгатаваным сіропам. Увядзём каву і ўзбітыя сліўкі.

    4 Атрыманую масу выкладзем ў форму, паставім спачатку ў маразільную камеру на 2 гадзіны, а далей - у халадзільнік яшчэ на 30 хвілін.

    5 Перад падачай парфэ нарэжам на порцыі і пасыплем цёртым шакаладам.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 220 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar