-кавы растваральнай - 3 сталовых лыжкі
-сліўкі густыя - 2 шклянкі
-цукар - 100 грам
-жаўткі яечныя - 4 штукі.
-шакалад цёрты – 4 гарбатных лыжкі
1 Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады.
2 Цукар зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады, сварым сіроп, астудзім.
3 Жаўткі ўзаб'ём на вадзяной лазні, змяшаем з прыгатаваным сіропам. Увядзём каву і ўзбітыя сліўкі.
4 Атрыманую масу выкладзем ў форму, паставім спачатку ў маразільную камеру на 2 гадзіны, а далей - у халадзільнік яшчэ на 30 хвілін.
5 Перад падачай парфэ нарэжам на порцыі і пасыплем цёртым шакаладам.
|