Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ З ЁГУРТАМ І ВІШНЯЙ

    -банан - 1 шт.

    -ёгурт – 400 г

    -цукар – 250 г

    -вішня – 200 г

    -сліўкі (узбітыя) – 200 г

    -яйка (жаўток) - 6 шт.

    -ягады (для ўпрыгожвання) – 100 г

    -лікёр Амарэтто - па густу.

     

    Жаўткі і цукар ўзбіваць на вадзяной лазні датуль, пакуль яны не нагрэюцца да тэмпературы цела. Не перагрэць! Астудзіць і, калі сумесь трохі застыне, ўзбіць міксерам са сліўкамі і кансерваванай вішняй. Паставіць масу ў маразілку на адзін дзень пры тэмпературы 18 С. Ў ёгурт дадаць па густу "Амарэтто", змяшаць. Банан ачысціць, разрэзаць па даўжыні на пласціны, пасыпаць цукрам. Запякаць у духоўцы 5 хвілін, пакуль лустачкі не стануць хрумсткімі. Бананавымі чыпсамі, ягадамі і соусам упрыгожыць парфэ

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar