Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ З МАЛІНАЙ

    -цукар - 1/2 шклянкі

    -вада - 1/2 шклянкі

    -яйка - 4 шт.

    -маліна - 1/2 шклянкі

    -смятана – 250 г

    -бісквітнае печыва

    для соусу:

    -цукар - 3 ст.л.

    -вада - 1/4 шклянкі

    -лікёр - 1 шклянка

     

    Сварыць густы сіроп з цукру і вады і паступова тонкім струменьчыкам уводзіць яго ў расціраемые яечныя жаўткі. Прыгатаваную масу паставіць на слабы агонь і, памешваючы пагатаваць некалькі хвілін, не даючы ёй закіпець. Зняць з агню і мешаць, пакуль не астыне. Працерці маліну, дадаць смятану і злучыць з яечнай сумессю. Выкласці частку крэму ў пакрытую цэлафанам ці пергаментнай паперай форму для кекса, пакласці на яго змочанае ў сіропе бісквітнае печыва, ізноў вышмараваць крэмам, пакрыць печывам. Верхні пласт павінен быць з печыва. Паставіць форму з парфэ ў халадзільнік на 5-6 гадзін (можна на ўсю ноч). Перад падачай перакуліць форму на талерку, пакрыць парфэ тым жа крэмам і ўпрыгожыць смятанай і малінай. Для сіропу 2-3 ст.л. цукру праварыць з чвэрцю шклянкі вады і шклянкай лікёру.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 254 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar