Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    СЛІМАКІ ТУШАНЫЯ ПА-ГАРАНСКУ

    - слімакі (паляндвіца) – 400 г

    - сталовае віно - 2 шклянкі

    - морква - 2 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 3 шт.

    - бульба - 400г

    - сметанкавае масла - 100г

    - салера - па густу

    -пятрушка - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

    - соль - па густу

    -чорны перац - па густу.

     

    Філе слімакоў прамыць вадой, пасаліць паперчыць, дадаць салеру і пятрушку і 1 гадзіну марынаваць у сумесі роўных аб'ёмаў сталовага віна і вады. Слімакоў выняць з марынаду, абсмажыць у глыбокай патэльні на масле, дадаць вычышчаныя і парэзаныя моркву, бульбу і цыбулю, заліць марынадам, пасаліць па густу і тушыць на слабым агні 1 гадзіну, перыядычна памешваючы. Пры падачы на стол пасыпаць зелянінай

    Катэгорыя: Экзатычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (08.07.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar