-120 г масла,
-180 г цукру,
-1 яйка,
-1 ст. лыжка малака,
-1 г. лыжка ванілі,
-360 г мукі,
-1/2 г. лыжкі разрыхляльніка,
-5 г солі,
-200 г шакаладу,
-120 г арэхаў
У невялікім кубку змяшаць разам масла і цукар. Дадаць яйка, малако, ваніль і соль. Старанна перамяшаць. Змяшаць разам муку і разрыхляльнік. Дадаць да алейнай сумесі і добра перамяшаць. Дадаць палову шакаладу, арэхі і размяшаць. Перакласці ўсё ў змазаны маслам рондаль і пасыпаць пакінутым шакаладам. Награваць на поўнай магутнасці на працягу 5 хвілін. Астудзіць і сфармаваць у шарыкі.
|