Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ФАРШАВАНЫ РОСТБІФ

    -грыбы - 150 г

    -кумпяк свіны сыры - 150 г

    - пятрушка - 1 пучок

    -цыбуліна невялікая - 1 шт

    -масла сметанкавае - 1 ст. лыжка

    -сухары паніровачныя з пшанічнага хлеба - 1 кубак

    -цэдра цытрыны - 0.5 шт

    -яйкі - 1 шт

    -перац белы молаты - на кончыку нажа

    -соль - 0.5 г. лыжка

    -ялавічына кавалкам не меней 6 см таўшчынёй - 750 г

    -алей - 4 ст. лыжка

     

    Грыбы прамыем і нарэжам лустачкамі.

    Кумпяк, а таксама пятрушку дробна пасячэм,

    цыбулю нарэжам дробнымі кубікамі.

    Разагрэем сметанкавае масла

    і падсмажым на ім кумпяк з грыбамі, цыбуляй і пятрушкай.

    Змяшаем іх з паніровачнымі сухарамі, яйкам, соллю і перцам.

    У кавалку мяса выражам глыбокую кішэнь

    і начынім мяса прыгатаваным фаршам.

    Закроем уваход у кішэнь з дапамогай драўляных калыпкоў.

    Разагрэем алей і добранька падрумянім на ім фаршаваны ростбіф з усіх бакоў,

    затым зменшым тэмпературу і 15 - 20 хвілін патушым,

    за гэты час адзін раз перавернем яго на другі бок.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar