-ростбіф - 1.5 кг
-соль - па густу
-перац - па густу
Для запраўкі:
-воцат вінны - 5 ст. лыжак
-масла арэхавае - 3 ст. лыжкі
- аліўкавы алей - 2 ст. лыжкі
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
-цукар - па густу
Для гарніру:
-гародніна марынаваная - 2 шклянкі
-цукіні - 2 шт.
-памідоры вінаградныя жоўтыя - 200 г
-зеляніна пятрушкі - па густу
Ростбіф пасаліць, паперчыць і запекчы ў духоўцы на працягу 35 хвілін.
Гатовае мяса астудзіць, нарэзаць тонкімі лустачкамі,
згарнуць у трубачкі і паскладаць на талерцы ў форме разеткі.
Мяса ўпрыгожыць гароднінай і зелянінай.
Воцат змяшаць з арэхавым і аліўкавым алеем, дадаць перац, соль,
цукар і заліць атрыманай сумессю мяса і гарнір.
|