Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    -ялавічына - 500-550 г

    -яйкі – 1 шт.

    -сухары молатыя - 0.5 шклянкі

    -тлушч - 50 г

    -соль - па густу

    -спецыі - па густу

    -зеляніна рэзкая - па густу

     

    Тонкі ці тоўсты край, верхнюю ці ўнутраную частку задняй нагі

    зачысціць ад плёнак і сухажылляў, нарэзаць папярок валокнаў па

    адным кавалку на порцыю, адбіць да таўшчыні 0,5 - 0,6 см і надрэзаць

    кончыкам нажа сухажыллі.

    Затым пасыпаць соллю і перцам, намачыць у яечным льезоне,

    запаніраваць у сухарах і абсмажыць на разагрэтым (да 150 - 160°С)

    тлушчы да утварэння светла-карычневай скарыначкі.

    Пасля гэтага рамштэкс паставіць на 5 - 8 хвілін у духоўку.

    Рамштэкс падаць са складаным гароднінным гарнірам

    ці смажанай бульбай.

    Страву ўпрыгожыць галінкамі зеляніны.

    Дадаткова да рамштэксу можна падаць таксама дольку агурка

    ці памідора.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 288 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar