Рыхтуецца ў мікрахвалевай печы
-выразка ялавічная – 300 г
-яйкі – 1 шт.
-цыбуля невялікая – 1 шт.
-сухары паніровачныя – 2 ст. лыжкі
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
Вымытае і абсушанае мяса нарэзаць
на парцыённыя кавалкі таўшчынёй прыкладна 1 см.
Добра адбіць, нацерці разрэзанай напалову цыбулінай,
пасаліць і паперчыць.
Затым намачыць ва ўзбітым яйку і абкачаць у паніровачных сухарах.
Выкласці ў неглыбокі посуд, накрыць лістом пергамента
і абсмажваць 2-3 хвіліны пры магутнасці 50-60%.
Затым паперу прыбраць, перавярнуць рамштэксы на другі бок і
выграваць яшчэ каля 4 хвілін пры той жа магутнасці да гатовасці мяса.
|