Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    Рыхтуецца ў мікрахвалевай печы

    -выразка ялавічная – 300 г

    -яйкі – 1 шт.

    -цыбуля невялікая – 1 шт.

    -сухары паніровачныя – 2 ст. лыжкі

    -перац чорны молаты - па густу

    -соль - па густу

     

    Вымытае і абсушанае мяса нарэзаць

    на парцыённыя кавалкі таўшчынёй прыкладна 1 см.

    Добра адбіць, нацерці разрэзанай напалову цыбулінай,

    пасаліць і паперчыць.

    Затым намачыць ва ўзбітым яйку і абкачаць у паніровачных сухарах.

    Выкласці ў неглыбокі посуд, накрыць лістом пергамента

    і абсмажваць 2-3 хвіліны пры магутнасці 50-60%.

    Затым паперу прыбраць, перавярнуць рамштэксы на другі бок і

    выграваць яшчэ каля 4 хвілін пры той жа магутнасці да гатовасці мяса.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar