Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    -ялавічына (тонкі край) - па густу

    -алей - па густу

    -ці масла сметанкавае - па густу

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Рамштэкс падрыхтоўваецца з плоскай часткі ялавічнага тонкага краю,

    з якога выняты косткі, для мяккасці які знаходзіўся 4-5 дзён на лёдзе

    ці ў халодным месцы.

    Нарэзаць парцыённыя кавалкі ў 200 г (г. зн. досыць тоўстыя).

    Добра вымыць, ачысціць ад сухажылляў, скуркі і костачак.

    Адбіць як след, надаць кавалкам круглую форму, абрэзаць краі.

    Апусціць у алей ці сметанкавае масла і смажыць у духоўцы на блясе

    ці на рашотцы, ці ў рондалі на пліце.

    Калі адзін бок падрумяніцца, перавярнуць, вышмараваць другі бок

    алеем ці сметанкавым маслам і працягваць смажыць.

    Каб мяса не зацвярдзела, саліць

    і перчыць толькі перад падачай на стол.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 284 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar