Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    -ялавічына - 580 г

    -сухары паніровачныя - 90 г

    -яйка курынае -1 штука

    -соль - па густу

    -алей - 50 г

    -перац чорны молаты - па густу

     

    1. Мяса ачысціць ад плёнак і сухажылляў.

    Нарэзаць папярок валокнаў парцыённымі кавалкамі

    таўшчынёй 1,5-2 см, адбіць, пасаліць, паперчыць,

    намачыць у льезоне

    (сумесь яйка з невялікай колькасцю вады ці малака)

    і запаніраваць у сухарах.

    2. Смажыць рамштэкс на распаленай з тлушчам патэльні

    пры 170 градусах абапал да утварэння скарыначкі,

    затым давесці да гатовасці ў духоўцы.

    Гатовасць вызначыць праколам відэльца -

    ён павінен вольна ўваходзіць у мяса, а сок,

    які вылучаецца пры гэтым, павінен быць празрыстым.

    3. Падаць рамштэкс на талерцы,

    паліць растопленым сметанкавым маслам.

    Для гарніру можна выкарыстоўваць рассыпістыя кашы,

    адвараныя бабовыя, смажаныя баклажаны ці бульбу.

    Дадаткова падаць свежую ці кансерваваную гародніну.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 303 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar