Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    -600 г ялавічыны

    -1 яйка

    -3 ст. лыжкі паніровачных сухароў

    -2 ст. лыжкі сметанкавага масла

    -2 ст. лыжкі тлушчу

    -соль

    -чорны молаты перац

     

    Мяса памыць, нарэзаць на парцыённыя кавалкі

    таўшчынёй 1 -2 см, адбіць,

    пераразаць сухажыллі, пасыпаць соллю, перцам, абкачаць у яйку,

    запаніраваць у пшанічных сухарах,

    надаць авальна-пляскатую форму з адным завостраным канцом,

    пакласці ў разагрэтую патэльню з тлушчам, абсмажыць з двух бакоў.

    Да гатовасці давесці ў духоўцы.

    Пры падачы паліць растопленым сметанкавым маслам.

    Гарніраваць смажанай бульбай,

    складаным гароднінным гарнірам ці рассыпістай кашай

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 298 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar