Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    -ялавічына (тоўсты, тонкі край, верхні кавалак задняй нагі) - 580 г

    -яйка - 1 шт.

    -сухары - 90 г

    -алей ці топленае масла - 50 г

    -масла сметанкавае для падачы - 40 г

    -спецыі - па густу

     

    Мяса зачысціце ад плёнак і сухажылляў.

    Нарэжце на порцыі папярок валокнаў таўшчынёй 1,5-2 см, адбіце,

    пасаліце, паперчыце, намачыце ў льезоне

    (сумесь яйка з невялікай колькасцю вады ці малака)

    і запаніруйце ў сухарах.

    Абсмажце мяса на распаленай з раслінным алеем

    ці топленым маслам патэльні пры 170 °С абапал

    да утварэння скарыначкі, затым давядзіце да гатовасці ў духоўцы.

    Гатовасць вызначаюць праколам відэльцы -

    яна павінна вольна ўваходзіць у мяса,

    а вылучыўшыйся пры гэтым сок павінен быць празрыстым.

    Падавайце на талерцы, паліце растопленым сметанкавым маслам.

    Для гарніру можна выкарыстоўваць рассыпістыя кашы,

    адвараныя бабовыя, смажаныя баклажаны ці бульбу.

    Дадаткова падайце свежую ці кансерваваную гародніну.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar