-мяса (2 кавалка па 125 г) – 250 г
-яйкі - 2 шт.
-сухары паніровачныя - колькі сыдзе
-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
Ялавічыну (выразку) памыць, зачысціць ад сухажылляў,
нарэзаць кавалкамі таўшчынёй 1 - 1,5 см і адбіць.
Адбітыя кавалкі нацерці цыбуляй (разрэзанай галоўкай цыбулі),
пасыпаць соллю, перцам, намачыць ва ўзбітым яйку і абкачаць у
паніровачных сухарах ці ў дробных дробках сухога белага хлеба.
Пакласці на талерку, накрыць ваксаванай паперай
і рыхтаваць 2,5 хвіліны, пры 50% магутнасці.
Перавярнуць паперу, прыбраць
і давесці да гатовасці на працягу 3,5 хвілін пры 50% магутнасці.
|