Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС ПАД СОУСАМ

    -2 рамштэксы (вагой па 150 г)

    -молаты перац

    -1 ст. лыжка алею

    -½ цыбуліны

    -1 сярэдні марынаваны агурок

    Акрамя таго:

    -1 ст. лыжка гарчыцы

    -соль

    -трохі свежанацертага хрэна

     

    1. На рамштэксах некалькі разоў надрэзаць тоўстыя краі,

    лустачкі мяса папрамакаць сурвэткай і пасыпаць перцам.

    2. На патэльні з антыпрыгарным пакрыццём разагрэць алей

    і абсмажыць у ім рамштэксы на моцным агні.

    Затым на сярэднім агні абсмажыць іх яшчэ раз з кожнага боку

    на працягу 2-4 хвілін, у залежнасці ад таго,

    ці жадаеце вы, каб мяса ўсярэдзіне засталося ружовым

    ці добра прасмажылася.

    3. Тым часам ачысціць цыбуліну і нарэзаць маленечкімі кубікамі.

    Агурок таксама нарэзаць маленечкімі кубікамі.

    Цыбулю і агурок перамяшаць з гарчыцай.

    4. Рамштэксы выкласці з тлушчу, пасаліць,

    нашмараваць гарчычную масу і пасыпаць цёртым хрэнам.

    Рамштэксы адразу ж падаць да стала.

    Для гарніру прыгатуйце бульбяное пюрэ і бурачную салату.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar