-2 рамштэксы (вагой па 150 г)
-молаты перац
-1 ст. лыжка алею
-½ цыбуліны
-1 сярэдні марынаваны агурок
Акрамя таго:
-1 ст. лыжка гарчыцы
-соль
-трохі свежанацертага хрэна
1. На рамштэксах некалькі разоў надрэзаць тоўстыя краі,
лустачкі мяса папрамакаць сурвэткай і пасыпаць перцам.
2. На патэльні з антыпрыгарным пакрыццём разагрэць алей
і абсмажыць у ім рамштэксы на моцным агні.
Затым на сярэднім агні абсмажыць іх яшчэ раз з кожнага боку
на працягу 2-4 хвілін, у залежнасці ад таго,
ці жадаеце вы, каб мяса ўсярэдзіне засталося ружовым
ці добра прасмажылася.
3. Тым часам ачысціць цыбуліну і нарэзаць маленечкімі кубікамі.
Агурок таксама нарэзаць маленечкімі кубікамі.
Цыбулю і агурок перамяшаць з гарчыцай.
4. Рамштэксы выкласці з тлушчу, пасаліць,
нашмараваць гарчычную масу і пасыпаць цёртым хрэнам.
Рамштэксы адразу ж падаць да стала.
Для гарніру прыгатуйце бульбяное пюрэ і бурачную салату.
|