Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС СА СВІНІНЫ

    -свініна (карэйка) - 800 г

    -яйкі - 2-3 шт.

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -сухары паніровачныя хлебныя - 6-8 ст. лыжак (прыкладна 120 г)

    -мука (па жаданні) - 5-6 ст. лыжак

    -алей для смажання - колькі сыдзе (каля 150 г)

     

    Мяса для рамштэксу нарэзаць папярок валокнаў на лусты таўшчынёй 1-1,5 см.

    Злёгку адбіць.

    Пасаліць і паперчыць (прыкладна па 1 дробцы солі і перцу на кожны кавалак).

    Яйкі злёгку ўзбіць ў місцы.

    Насыпаць у плоскія талеркі сухары і, па жаданні, муку.

    Да мукі лепш прыліпае яйка, таму я яе выкарыстоўваю, хоць гэта і "вольнасць".

    Мяса абкачаць у муце з двух бакоў.

    Затым памачыць мяса ва ўзбітыя яйкі.

    Абкачаць у сухарах (таксама з двух бакоў).

    На патэльні разагрэць 2 ст. лыжкі алею.

    Абсмажваць мяса на сярэднім агні 5-6 хвілін (да залацістага колеру).

    Затым рамштэкс перавярнуць і абсмажваць з другога боку яшчэ 5-6 хвілін.

    Затым, пры неабходнасці, трэба даліць масла

    і смажыць наступную порцыю рамштэксаў. ДЛЯ

    ДАВЕДКІ:

    Сухары маюць уласцівасць падгараць, пасля кожных дзвюх,

    максімум трох абсмажаных порцый, масла (алей)

    і сухары трэба старанна прыбіраць з патэльні

    і зноў наліваць 1-2 ст. лыжкі масла (алею).

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 274 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar