-ялавічына -95 г,
-сала ялавічнае ўнутранае ці шпік -15 г,
-яйкі- 8 г,
-сухары -15 г,
-масла топленае -15 г,
-малако -10 г,
-гарнір -150 г,
-перац.
З мяса, падрыхтаванага як для біфштэксу сечанага,
пасыпанага невялікай колькасцю молатага перцу,
сфармаваць аладкі авальнай формы таўшчынёй 7-8 мм,
па адной штуцы на порцыю, пасаліць, намачыць у яйку
і запаніраваць у белым паніраванні
ці молатых прасеяных сухарах.
Смажыць на тлушчы непасрэдна перад падачай.
Пры падачы паліць маслам.
Падаць са смажанай бульбай ці складаным гароднінным гарнірам.
Гэтак жа можна прыгатаваць шніцаль з цяляціны ці свініны.
|