Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС СЕЧАНЫ НАТУРАЛЬНЫ

    -ялавічына -95 г,

    -сала ялавічнае ўнутранае ці шпік -15 г,

    -яйкі- 8 г,

    -сухары -15 г,

    -масла топленае -15 г,

    -малако -10 г,

    -гарнір -150 г,

    -перац.

     

    З мяса, падрыхтаванага як для біфштэксу сечанага,

    пасыпанага невялікай колькасцю молатага перцу,

    сфармаваць аладкі авальнай формы таўшчынёй 7-8 мм,

    па адной штуцы на порцыю, пасаліць, намачыць у яйку

    і запаніраваць у белым паніраванні

    ці молатых прасеяных сухарах.

    Смажыць на тлушчы непасрэдна перад падачай.

    Пры падачы паліць маслам.

    Падаць са смажанай бульбай ці складаным гароднінным гарнірам.

    Гэтак жа можна прыгатаваць шніцаль з цяляціны ці свініны.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 270 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar