Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС У ЧЫРВОНЫМ ВІНЕ

    -8 рамштэксаў

    Марынад

    -250 мл сухога чырвонага віна

    -60 мл аліўкавага алею

    -60 мл таматавага пюрэ

    -1 сярэдняя, дробна насечаная цыбуліна

    -3 растоўчаных зубчыка часныку

    -1/2 г. лыжкі кайенскага перцу

    -1/2 г. лыжкі цёртай цытрынавай цэдры

    -2 лаўровых ліста

     

    1. У стэйкаў зрэзаць з краёў тлушч

    і злёгку адбіць да аднолькавай таўшчыні.

    2. Старанна перамяшаць ўсе інгрэдыенты для марынаду.

    Рамштэксы пакласці ў плоскую шкляную міску,

    паліць марынадам і абкачаць у ім.

    Міску зачыніць вечкам і паставіць на ноч у прахалоднае месца,

    стэйкі некалькі разоў перавярнуць.

    3. Рамштэксы дастаць з марынаду

    і абсмажыць з кожнага боку на працягу 6-8 хвілін,

    пры неабходнасці вышмараваць пакінутым марынадам.

    Парада:

    Тлушч, які вы зразалі з мяса,

    выкарыстоўвайце для змазвання рашоткі ці патэльні грылю.

    Для гэтага насячыце тлушч на відэлец з доўгім тронкам

    і пратрыце тлушчам рашотку ці патэльню грылю.

    Дзякуючы гэтаму мяса не прылепіцца да іх падчас абсмажвання.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar