Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС З БУЛЬБАЙ ФРЫ

    -400 - 500 г свіной ці ялавічнай выразкі

    -мука для паніравання

    -паніровачныя сухары

    -3 яйкі

    -спецыі па густу (чорны молаты перац, папрыка, кунжут)

    -бульба-фры (для гарніру)

    -гароднінныя спецыі (корань пятрушкі ці салеры, салодкі перац, цыбуля ці часнык)

    -2-3 ст лыжкі сметанкавага масла

    -2-3 ст лыжкі маянэза

    -соль

    -алей для смажання

     

    Рыхтуецца рамштэкс традыцыйна з выразкі ялавічнай.

    Кавалкі наразаюцца папярок валокнаў таўшчынёй не меней 1 см і адбіваюцца.

    Запраўляюцца спецыямі, змочваюцца ўзбітымі яйкамі, абвальваюцца ў муце і ў сухарах.

    Абсмажваюцца ў моцна разагрэтым масле па чарзе з кожнага боку да праявы лёгкай румянасці.

    Рамштэкс (пасля смажання яго на патэльні) неабходна дапячы ў духоўцы,

    каб мяса дасягнула патрэбнай кансістэнцыі мяккасці і сакавітасці,

    бо з-за паніравання яно можа недастаткова прасмажыцца ўсярэдзіне,

    а лішні час смажання зробіць яго грубым і сухім.

    Пласты абсмажанага мяса выкладваем на бляху.

    Разам з мясам можна прыгатаваць і гарнір, абклаўшы мяса бульбай.

    Можна ўзяць гатовую замарожаную бульбу "фры".

    Вышмараваць яе маянэзам, пасыпаць гародніннымі спецыямі,

    паліць сокам, які ўтварыўся ад абсмажвання мяса,

    даліўшы ў патэльню вады і пракіпяціць яе.

    Для большай сакавітасці пакласці зверху

    некалькі кавалачкаў сметанкавага масла.

    Моцна прагрэў духоўку, зменшыць агонь да 180°,

    паставіць бляху ўнутр, таймер завесці на 30 хвілін.

    Хоць часу для выпякання ў духоўцы рамштэксу трэба менш,

    але з-за бульбянога гарніру трэба яго павялічыць.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar