-ялавічына – 500 г
-топленае сала – 50 г
-шампіньёны – 150 г
-цытрынавы сок - па густу
-сметанкавае масла – 30 г
-мука – 30 г
-смятана – 250 г
-соль - па густу
-зеляніна пятрушкі - па густу.
Мяса нарэзаць парцыённымі кавалкамі, адбіць, пасаліць,
падраўняць краі і абсмажыць з двух бакоў на топленым масле.
Даліць трохі вады і тушыць.
Вычышчаныя грыбы нарэзаць лустачкамі,
апырскаць цытрынавым сокам і тушыць на сметанкавым масле.
Гатовае мяса выняць з булёна, спасераваць муку з мясным сокам,
які ўтварыўся пры смажанні.
Затым дадаць трохі вады, смятаны, добра перамяшаць і выгрэць.
Дадаць грыбы, тушыць іх у соусе, пасыпаць зелянінай пятрушкі.
|