Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС З ГРЫБАМІ

    -ялавічына – 500 г

    -топленае сала – 50 г

    -шампіньёны – 150 г

    -цытрынавы сок - па густу

    -сметанкавае масла – 30 г

    -мука – 30 г

    -смятана – 250 г

    -соль - па густу

    -зеляніна пятрушкі - па густу.

     

    Мяса нарэзаць парцыённымі кавалкамі, адбіць, пасаліць,

    падраўняць краі і абсмажыць з двух бакоў на топленым масле.

    Даліць трохі вады і тушыць.

    Вычышчаныя грыбы нарэзаць лустачкамі,

    апырскаць цытрынавым сокам і тушыць на сметанкавым масле.

    Гатовае мяса выняць з булёна, спасераваць муку з мясным сокам,

    які ўтварыўся пры смажанні.

    Затым дадаць трохі вады, смятаны, добра перамяшаць і выгрэць.

    Дадаць грыбы, тушыць іх у соусе, пасыпаць зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 234 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar