Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС З КУРЫНАЙ ГРУДКІ

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -яйка -1 шт.

    -алей

    -цыбуля рэпчатая

    -морква

    -соус соевы

    -салера

    -курыная грудка – 3 шт.

    -сыр цвёрды – 2 ст. лыжкі

    -прыправа

    -сухары паніровачныя – 3 ст. лыжкі

     

    Крок №1

    Прамытыя і абсушаныя папяровым ручніком грудкі нарэзаць уздоўж напалову.

    Крок №2

    Кожную палоўку злёгку адбіць малаточкам ці тыльным бокам вялікага кухоннага нажа.

    Злёгку надрэзаць паверхню папярок валокнаў.

    Крок №3

    Мяса пасаліць, паперчыць.

    Прыгатаваць узбітае яйка і паніровачныя сухары.

    Памачыць адбіўныя ў яйка, абкачаць у сухарах.

    Крок №4

    Абсмажыць у растопленай патэльні з маслам з двух бакоў.

    Абсмажаныя рамштэксы пакласці на талерку.

    Пасля таго, як усё мяса будзе абсмажана, скласці яго ў патэльню.

    Пасыпаць цёртым сырам і прапарыць пад вечкам некалькі хвілін.

    Крок №5

    Сыр расплавіцца, мясу даць трохі паляжаць на летняй талерцы.

    Крок №6

    Тым часам прыгатаваць гароднінны гарнір:

    буйнымі кубікамі нарэзаць моркву, цыбулю, сцеблы салеры,

    абсмажыць на патэльні, ледзь апырскаць соевым соусам

    і рэзкай травой, патушыць пад вечкам,

    не разварваючы, каб гародніна заставалася хрумсткай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar