-соль - па густу
-перац чорны молаты - па густу
-яйка -1 шт.
-алей
-цыбуля рэпчатая
-морква
-соус соевы
-салера
-курыная грудка – 3 шт.
-сыр цвёрды – 2 ст. лыжкі
-прыправа
-сухары паніровачныя – 3 ст. лыжкі
Крок №1
Прамытыя і абсушаныя папяровым ручніком грудкі нарэзаць уздоўж напалову.
Крок №2
Кожную палоўку злёгку адбіць малаточкам ці тыльным бокам вялікага кухоннага нажа.
Злёгку надрэзаць паверхню папярок валокнаў.
Крок №3
Мяса пасаліць, паперчыць.
Прыгатаваць узбітае яйка і паніровачныя сухары.
Памачыць адбіўныя ў яйка, абкачаць у сухарах.
Крок №4
Абсмажыць у растопленай патэльні з маслам з двух бакоў.
Абсмажаныя рамштэксы пакласці на талерку.
Пасля таго, як усё мяса будзе абсмажана, скласці яго ў патэльню.
Пасыпаць цёртым сырам і прапарыць пад вечкам некалькі хвілін.
Крок №5
Сыр расплавіцца, мясу даць трохі паляжаць на летняй талерцы.
Крок №6
Тым часам прыгатаваць гароднінны гарнір:
буйнымі кубікамі нарэзаць моркву, цыбулю, сцеблы салеры,
абсмажыць на патэльні, ледзь апырскаць соевым соусам
і рэзкай травой, патушыць пад вечкам,
не разварваючы, каб гародніна заставалася хрумсткай.
|