Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС З СОМА З ЦЫБУЛЯЙ

    -рыба (паляндвіца) – 600 г

    -соль - па густу

    -молаты перац - па густу

    -мука пшанічная – 60 г

    -сметанкавае масла – 60 г

    для цыбулі:

    -рэпчатая цыбуля – 700 г

    -соль - па густу

    -мука пшанічная – 30 г -

    алей - 1 л

    -бульба (смажаная) – 500 г

    -морква (ў масле) – 250 г

    -цытрына - 1 шт.

    -сметанкавае масла – 50 г.

     

    Падрыхтаванага сома прамыць, разрабіць на паляндвіцу,

    прамыць і нарэзаць на кавалкі таўшчынёй 2 см.

    Кавалкі злёгку адбіць, надаўшы прастакутную форму,

    пасыпаць соллю і молатым чорным перцам, абкачаць у муце

    і абсмажваць на разагрэтай з маслам патэльні да румянай скарыначкі.

    Падрыхтоўка цыбулі:

    цыбулю ачысціць, прамыць і нарэзаць паўколамі, пасыпаць соллю

    і мукой, затым стрэсці муку і апусціць у гарачы фрыцюр.

    Смажыць да залацістага колеру, выняць шумоўкай на сіта,

    даць сцячы тлушчу.

    Гатовы рамштэкс пакласці на талерку

    і паліць растопленым сметанкавым маслам.

    Зверху на рамштэкс пакласці смажаную цыбулю,

    а вакол - гарнір.

    Гарнір:

    смажаная бульба, морква з маслам і долькі цытрыны.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar