Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКСЫ МЯСНЫЯ У ГАРЧЫЧНА-ЦЫБУЛЬНЫМ СОУСЕ

    -рамштэкс мясны па-царску - 700 г

    -цёмнае піва - 0,5 л

    -рэпчатая цыбуля - 2 буйныя галоўкі

    -вострая гарчыца - па густу

    -белы хлеб - 5 лустачак

    -чорны перац - 3 гарошыны

    -соль - па густу

    -чорны перац - па густу

     

    1. Цыбулю нарэжце паўколамі. Рамштэксы пасаліце і паперчыце абапал.

    2. Старанна і багата вышмаруйце рамштэксы гарчыцай, уціраючы яе ў мяса.

    3. На дно казана выкладзіце пласт цыбулі, далей рамштэксы ў гарчыцы ў адзін пласт.

    4. Так чаргуйце пласты цыбулі і мяса, каб верхнім пластом апынулася цыбуля.

    5. Заліце мяса з цыбуляй цёмным півам. Пакладзіце ў казан гарошыны чорнага перцу.

    6. З кавалачкаў хлеба зрэжце скарыначку і вышмаруйце іх гарчыцай абапал.

    7. Выкладзіце лустачкі хлеба на мяса ў піве.

    8. Зачыніце казан вечкам і давядзіце піва да кіпення, зменшыце агонь

    і тушыце да мяккасці мяса і растварэння хлеба ў соусе (40-60 хвілін).

    9. Перыядычна палівайце хлеб соусам падчас тушэння.

    10. Падавайце рамштэксы з адваранай бульбай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar