-мякаць ялавічыны (тоўсты край) - 300 г
-цыбуля рэпчатая - 2 галоўкі
-шпік - 30 г
-шампіньёны - 100 г
-сок 1/2 цытрыны
-масла топленае - 2 ст. лыжкі
-сыр цвёрды цёрты - 2 ст. лыжкі
-яйка - 2 шт.
-мушкатавы арэх молаты - 1 дробка
-перац чорны молаты - па густу
-соль - па густу
Ялавічыну нарэжце парцыённымі кавалкамі,
пасаліце, паперчыце, абсмажце на масле.
Шпік нарэжце дробнымі кубікамі
і абсмажце на ім нарэзаную кольцамі цыбулю.
Шампіньёны нарэжце лустачкамі, апырскайце цытрынавым сокам,
злучыце з цыбуляй і абсмажце да гатовасці.
Сыр змяшайце з яйкамі, пасаліце, паперчыце, дадайце мушкатавы арэх.
Яечна-сырную масу перамяшайце з грыбной сумессю.
Рамштэксы вышмаруйце атрыманай масай і запякайце 6-8 хвілін.
Пры падачы паскладайце рамштэксы на талерку, аформіце зелянінай.
Гарніруйце бульбяным пюрэ.
|