Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКСЫ З ЗАПЯКАНКАЙ З БУЛЬБЫ І ЦУКІНІ

    для запяканкі:

    - 750 г нерассыпчатай бульбы,

    - 250 г цукіні,

    - 1 зубчык часныку,

    - 100 г цёртага сыра,

    - 1 ст. лыжка здробненых сухароў,

    - 1 г. лыжка молатай папрыкі,

    - соль,

    -перац,

    - мушкатавы арэх,

    - 25 г растопленага сметанкавага масла,

    - 200 г слівак.

    для мяса:

    - 4 рамштэксы,

    - 2 ст. лыжкі алею,

    - расцёртае з насечанай зелянінай сметанкавае масла,

    - пятрушка.

     

    Ачысціць бульбу і нарэзаць тонкімі лустачкамі.

    Цукіні нарэзаць лустачкамі па 5 мм таўшчынёй.

    Ачысціць зубчык часныку і здрабніць.

    Сыр, сухары і папрыку змяшаць.

    Злёгку вышмараваць тлушчам плоскую форму,

    пасыпаць яе часныком, выкласці бульбу і цукіні пластамі.

    Кожны пласт пасыпаць сырнай сумессю, соллю, перцам

    і мушкатавым арэхам, зверху засыпаць таўсцейшым пластом сыра.

    Апырскаць запяканку маслам і заліць сліўкамі.

    Запякаць без вечка пры 600 Вт 5 хвілін, затым накрыць вечкам

    і запякаць 20 хвілін да гатовасці.

    Рамштэксы паперчыць і абсмажыць у разагрэтым масле на патэльні з кожнага боку прыблізна па 3 хвіліны ў залежнасці ад таўшчыні кавалка.

    На мяса пакласці кавалачкі зялёнага масла і падаць з гародніннай запяканкай.

    Можна ўпрыгожыць зелянінай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 233 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar