Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ

    - ялавічына (тонкі і тоўсты край) – 155 г

    - тлушч – 4 г

    - масла сметанкавае – 5 г

    - гарнір – 150 г

    - хрэн (корань) – 15 г

    - мясны сок – 50 г

    - перац.

     

    Мяса - выразку, спінную і паяснічную часткі - пасыпаць соллю. перцам,

    пакласці ў сатэйнік ці бляху з вельмі гарачым тлушчам так, каб паміж

    кавалкамі мяса былі інтэрвалы не меней 0.5см,

    і абсмажыць на моцным агні да утварэння скарыначкі.

    Пасля гэтага давесці ростбіф да гатовасці ў духавай шафе на працягу

    20-30 хвілін (у залежнасці ад велічыні кавалкаў мяса),

    паліваючы праз кожныя 10-15 хвілін тлушчам, на якім ён смажыцца.

    Тлушч пакінуты пасля смажання мяса, нагрэць на слабым агні

    і калі вада выпарыцца, зліць.

    Атрыманы мясны сок працадзіць.

    Гатовае гарачае мяса нарэзаць папярок валокнаў

    па 2-3 кавалачка на порцыю, узбоч паскладаць габляваны хрэн,

    бульбу (адвараную ці смажаную) ці складаны гароднінны гарнір,

    які складаецца з 2-3 відаў гародніны і бульбы.

    Паліць мясным сокам і сметанкавым маслам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar