Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "БЛАКІТНЫ МЕСЯЦ"

    -1 кг ялавічыны,

    -2 ст. л. сметанкавага масла,

    -1 кг кветкавай капусты,

    -100 г вяндліны,

    -цыбуля,

    -2 вялікіх банана,

    -1 г. л. соуса чылі,

    -1 кубік мяснога булёна,

    -2 ст. л. смятаны,

    -2 ст. л. крухмалу,

    -зеляніна мяты,

    - зеляніна шалвеі,

    - зеляніна салеры,

    -молаты чорны перац,

    - соль.

     

    Мяса памыйце, вытрыце насуха сурвэткай, пакладзіце на патэльню з растопленым сметанкавым маслам, змесціце ў духоўку і смажце 15 хвілін. Пасля гэтага пасаліце, паперчыце і яшчэ 15 хвілін смажце, увесь час паліваючы сокам, якія вылучаеццв падчас смажання. Кветкавую капусту адварыце ў падсоленай вадзе да гатовасці і астудзіце, разбярыце на суквецці. Цыбулю пачысціце і парэжце. Бананы парэжце кружочкамі. Развядзіце булённы кубік у 1/2 літра вады, давядзіце да кіпення, пакладзіце ў яго цыбулю, бананы і праварыце некалькі хвілін. Затым дадайце ў булён смятану і добра перамяшайце. Пасля гэтага ўсыпце крухмал, варыце булён да загусцення, дадайце соус чылі. Вяндліну дробна нарэжце і выкладзіце ў атрыманы соус. Перад падачай да стала, выкладзіце ростбіф на талерку, заліце соусам і пасыпце зверху здрабнёнай зелянінай мяты, шалфеі і салеры.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 197 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar