Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ ПА-АНГЕЛЬСКУ

    -мяса ялавічнае (выразка) – 400 г

    -мука пшанічная – 40 г

    - свіны тлушч – 80 г

    - соль па густу

    для марынаду:

    - цыбуля рэпчатая - 1-2 цыбуліны сярэдняга памеру

    - морква - 2-3 шт.

    - корань салеры – 80 г

    - корань пятрушкі – 80 г

    - алей – 80 г

    - цукар - 2 ст. л.

    - лаўровы ліст - 1 шт.

    - молаты чорны перац і духмяны перац па густу

     

    Спачатку рыхтуецца марынад: гародніну дробна наразаюць, дадаюць цукар, алей, перац і ўсё старанна змешваюць датуль, пакуль не пачне вылучацца гароднінны сок. У гатовы марынад паскладаць кавалачкі мяса і паставіць у прахалоднае месца на суткі.

    Праз 24 гадзіны мяса ачысціць ад гародніны, запаніраваць у муце і абсмажыць у патэльні на моцна разагрэтым свіным тлушчы з усіх бакоў. Затым на 15-20 хвілін патэльню з мясам паставіць у духоўку (сачыце, каб мяса ўсярэдзіне было ружовым).

    Гатовы ростбіф нарэзаць тонкімі лустачкамі ўздоўж валокнаў, паскладаць на летнюю талерку і паліць сокам, які ўтварыўся пры смажанні. У якасці гарніру падыдзе бульба (смажаная ці пюрэ), гародніна і гароднінная салата.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 219 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar