Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ У КАРАМЕЛІ

    -ялавічная выразка вагой каля 2 кг,

    -2 ст. л. алею,

    -1/2 шклянкі соевага соусу,

    -5 ст. л. вустэрскага соусу,

    -3 зубчыка часныку,

    - жменя лісцяў базіліка,

    -дробка сушонага арэгано,

    -соль,

    - чорны перац,

    -1/2 шклянкі цукру.

    Для соусу:

    -300 г маянэза,

    -2 ст. л. крупчастай гарчыцы,

    -1/2 г. л. вустэерскага соусу,

    -/4 г. л. кайэнскага перцу.

     

    Выразку ачысціць ад плёнак, вышмараваць з усіх бакоў паловай масла, даць пастаяць 10 хвілін, затым нацерці соллю і перцам і абсмажыць на моцна разагрэтым грылі на працягу 5 хвілін, перагортваючы кавалак кожныя 30 сек. Змясціць у духоўку, разагрэтую да 90 С.

    Цукар насыпаць на халодную патэльню, ўліць 4 ст. л. вады. Паставіць на агонь. Рыхтаваць, пакуль цукар не ўтворыць карамель, каля 5 хвілін. У форму для запекання ўліць пакінутае масла, соевы і вустэрскі соусы, усыпаць арэгано, базілік, раздушаныя зубчыкі часныку, перамяшаць.

    Ўліць кіпячую карамель, узбоўтаць. Пакласці гарачае мяса ў форму з марынадам, перавярнуць яго некалькі разоў, каб сумесь пакрыла кавалак з усіх бакоў. Накрыць фальгой. Пакінуць мяса марынавацца не на 7 гадзін. Перагортваць кожныя 30-40 хвілін.

    Прыгатаваць соус, змяшаўшы ўсе яго інгрэдыенты. Гатовае мяса абсушыць, парэзаць тонкімі лустачкамі папярок цягліцавых валокнаў. Падаваць халодным з соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 200 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar