Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ЧАРНАСЛІВАМ

    -ялавічына - 800 г

    -алей - 1/2 шклянкі

    -паніровачныя сухары - 1/2 шклянкі

    -чарнасліў без костачак - 1 шклянка

    -часнык - 4 зубчыка

    -зеляніна пятрушкі 

    -зеляніна кропу  

    -кінза

    - базілік

    -салодкі перац - 2-3 шт.

    -молаты чорны перац   

    -соль па густу

     

    Зеляніну і часнык дробна пасекчы, змяшаць з перцам, соллю

    і паніровачнымі сухарамі.

    Мяса нарэзаць тоўстымі лустачкамі, нацерці атрыманай сумессю

    і падсмажыць абапал да гатовасці.

    Перац нарэзаць палоскамі і патушыць,

    за 10 хвілін да гатовасці дадаць чарнасліў без костачак.

    Паскладаць ростбіф на талерку

    і загарніраваць тушаным перцам з чарнаслівам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar