-ялавічына - 800 г
-алей - 1/2 шклянкі
-паніровачныя сухары - 1/2 шклянкі
-чарнасліў без костачак - 1 шклянка
-часнык - 4 зубчыка
-зеляніна пятрушкі
-зеляніна кропу
-кінза
- базілік
-салодкі перац - 2-3 шт.
-молаты чорны перац
-соль па густу
Зеляніну і часнык дробна пасекчы, змяшаць з перцам, соллю
і паніровачнымі сухарамі.
Мяса нарэзаць тоўстымі лустачкамі, нацерці атрыманай сумессю
і падсмажыць абапал да гатовасці.
Перац нарэзаць палоскамі і патушыць,
за 10 хвілін да гатовасці дадаць чарнасліў без костачак.
Паскладаць ростбіф на талерку
і загарніраваць тушаным перцам з чарнаслівам.
|