Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ГРЫБАМІ

    -4 кавалка ялавічыны па 140-160 г,

    -160 г цыбулі,

    -80 г тлушчу,

    -1 гарбатная лыжка молатага чырвонага перцу,

    -200 г грыбоў,

    -1 сталовая лыжка дробна нарэзанай зеляніны пятрушкі,

    -молаты чорны перац,

    -2 сталовыя лыжкі таматавага соусу,

    -соль.

     

    Мяса адбіваюць, надразаюць краі і соляць. Потым добра смажаць абапал і адкладаюць. Грыбы тонка наразаюць і смажаць у гэтым жа тлушчы разам з цёртай цыбуляй.

    У канцы пасыпаюць чырвоным перцам, зверху кладуць мяса, заліваюць таматавым соусам, разведзеным невялікай колькасцю вады, соляць па густу, пасыпаюць чорным перцам, зелянінай пятрушкі і тушаць пад вечкам да гатовасці.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 196 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar