-4 кавалка ялавічыны па 140-160 г,
-160 г цыбулі,
-80 г тлушчу,
-1 гарбатная лыжка молатага чырвонага перцу,
-200 г грыбоў,
-1 сталовая лыжка дробна нарэзанай зеляніны пятрушкі,
-молаты чорны перац,
-2 сталовыя лыжкі таматавага соусу,
-соль.
Мяса адбіваюць, надразаюць краі і соляць. Потым добра смажаць абапал і адкладаюць. Грыбы тонка наразаюць і смажаць у гэтым жа тлушчы разам з цёртай цыбуляй.
У канцы пасыпаюць чырвоным перцам, зверху кладуць мяса, заліваюць таматавым соусам, разведзеным невялікай колькасцю вады, соляць па густу, пасыпаюць чорным перцам, зелянінай пятрушкі і тушаць пад вечкам да гатовасці.
|