Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З КАРЫЦАЙ І ЧЫЛІ

    -ялавічына без косткі -1 кг,

    -соль - 1 г. л.

    -молаты чорны перац - 1/4 г. л.

    -карыца - 1/4 г. л.

    -молатая каляндра - 1/2 г. л.

    -чырвоны чылі (вычышчаны ад насення і дробна парэзаны) - ½ шт.

     

    Разагрэць духоўку да 220 С. Змяшаць соль і спецыі, пакласці мяса ў форму і нацерці спецыямі. Запякаць на працягу 20 хвілін, затым паліць сокамі. Зменшыць тэмпературу да 180С і запякаць яшчэ 40 хвілін да гатовасці, паліваць адзін раз. Пакінуць на 30 хвілін у цёплым месцы перад тым, як разрэзаць.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 202 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar